Hallenbouw

Hallenbouw nodig?

hallenbouwBent u op zoek naar een specialist die voor u een hallenbouw kan realiseren? Bent u op zoek naar een expert die met u mee denkt en het ontwerp en realisatie van hallenbouw uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Bedrijfshallen.nl in Giessen. Door onze jarenlange ervaring weten vele bedrijven ons te vinden en hebben wij in de afgelopen jaren prachtige panden ontworpen en gerealiseerd. Wij bieden u meer dan 25 jaar aan ervaring aan in het vertalen van uw wensen naar een prachtig ontwerp. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten. Bedrijfshallen.nl beschikt over een groot team van experts die samenwerken met lokale onderaannemers. Doordat wij samenwerken met lokale onderaannemers kunnen wij de kosten laag houden en kunnen wij een goede kwaliteit garanderen.

Direct een vrijblijvende offerte ontvangen voor hallenbouw?

Loading...
* Required
​​​​​​​

Bedrijfshallen.nl: de specialist in hallenbouw!

Bent u geïnteresseerd in hallenbouw? Heeft u al een locatie, maar u zoekt nog een ervaren bouwer voor het realiseren van hallenbouw? Bedrijfshallen.nl is de creatieve bouwer die u zoekt. Al jarenlang bieden wij de totaaloplossing als het gaat om hallenbouw, anders gezegd: de bouw en realisatie van:

 • bedrijfspanden,
 • automotive bedrijfshallen,
 • loodsen / showrooms enz.
 • bedrijfsverzamelgebouwen.

Als specialist richten we ons voornamelijk op nieuwbouw en renovatie van de genoemde bedrijfspanden. Graag bouwen of renoveren wij ook loodsen, showrooms, werkplaatsen en productieruimten, helemaal afgestemd op de aard van uw bedrijf en werkzaamheden. Het is ook zeker mogelijk om naast het bouwen van bedrijfspanden en hallenbouw een combinatie te maken: hallenbouw met een kantoorgedeelte of hallenbouw met een woning voor uzelf. Eén ding is zeker: kiest u voor Bedrijfshallen.nl als bouwer, dan kiest u voor volledige ontzorging vanaf het moment van ontwerpen tot aan de oplevering van uw pand.

Hallenbouw volledig maatwerk

Bedrijfshallen.nl zou zich geen specialist willen of kunnen noemen als we geen maatwerk zouden leveren. Wij luisteren altijd zeer zorgvuldig naar de wensen van onze klanten, zodat zij na onze hallenbouw precies het pand hebben wat ze nodig hebben voor hun bedrijf. Onze architect vertaalt uw wensen heel gedetailleerd naar een degelijk, financieel en economisch verantwoord ontwerp voor de hallenbouw. Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen architect mee naar ons toe te nemen. Als specialist gaan we nog een stapje verder dan alleen hallenbouw. We adviseren en begeleiden u tijdens het gehele bouwtraject. U beschikt altijd over één vast contactpersoon, die helemaal op de hoogte is van uw hallenbouw. U weet dan ook zeker dat u een optimale communicatie met Bedrijfshallen.nl heeft en dat we langs korte lijnen een snelle service kunnen verlenen. Wilt u liever uw eigen bouwbegeleider inschakelen? Ook dat is geen enkel probleem.

Hallenbouw met vaste prijs

Bij Bedrijfshallen.nl komt u nooit voor verrassingen te staan op financieel gebied. We realiseren uw hallenbouw tegen een vastgestelde projectprijs, die we vooraf hebben vastgesteld. Tijdens de bouw krijgt u dan ook niet te maken met een verhoging van de bouwkosten, prijs is afspraak.

Onze bouw toegelicht

Het team van Bedrijfshallen.nl streeft altijd naar 100% tevredenheid, wat we bereiken door het opleveren van het juiste pand of de geschiktste hal voor uw bedrijf. Onze hallenbouw levert altijd een gebouw dat volledig past bij uw bedrijfsactiviteiten en uw imago.

Bent u actief in de automotive business? Heeft u een showroom, werkplaats of washal nodig? Wij bouwen bedrijfshallen van 200m2 tot 10.000m2. Bedrijfshallen.nl is uw partner, vanwege een viertal redenen:

 • representatief en duurzaam gebouwd bedrijfshal tegen lage bouwkosten,
 • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding,
 • hallenbouw met waarborg van afspraken over tijdsplanning,
 • bedrijfshal die aansluit bij uw identiteit.

Bent u alleen op zoek naar hallenbouw omdat u opslag of een magazijn nodig heeft? Ook dan is Bedrijfshallen.nl de aangewezen bouwpartner. Wij leveren altijd op tijd en tegen lage kosten. Het bouwen van loodsen en magazijnen vergt specifieke kennis. Denkt u maar aan routing, vlakke vloeren en laadkuilen. Ons team beschikt over deze kennis. Daaruit vloeit logischerwijs voort dat de tijdswinst en efficiëntie die ermee behaald wordt, een positief effect heeft op de bouwkosten. Voorbeelden van loodsen zijn bijvoorbeeld:

 • landbouwloodsen,
 • opslagloodsen (particulieren en ondernemers),
 • stallen van caravans.

Bedrijfsverzamelgebouwen realiseren is weer een geheel andere discipline, waar Bedrijfshallen.nl veel ervaring mee heeft. We bouwen uw bedrijfsverzamelpand heel flexibel wat betreft indeling:

 • met of zonder verdiepingsvloer,
 • het aantal units,
 • het aantal m2 per unit,
 • lage bouwkosten,
 • snelle oplevering.

Bedrijfshallen.nl helpt u bij de beste keuzes maken voor uw bedrijfsverzamelgebouw. De ervaring leert dat we goed letten op indeling maar ook op uitstraling. Welke doelgroep heeft als huurders van uw units in het gebouw op het oog? Omdat wij over een geavanceerd tekenprogramma beschikken, kunnen we u veel verschillende voorbeelden laten zien in de ontwerpfase van de hallenbouw. U vraagt zich misschien af hoe wij tegen lage bouwkosten kunnen bouwen met ook nog eens een snelle oplevering? Het antwoord is eenvoudig: we maken gebruik van lokale, betrouwbare en vakbekwame onderaannemers. Meestal bouwen wij dit soort hallen als huisvesting voor kleine bedrijven of startende ondernemers. Ook particulieren zijn echter gebaat bij hallenbouw, zoals bijvoorbeeld voor het stallen van een klassieke auto, het bewaren van een bijzondere collectie grote voorwerpen en vult u maar aan.

Hallenbouw in heel Nederland

Bedrijfshallen.nl is gevestigd in Veen, in Noord-Brabant. Wij bouwen echter in heel Nederland. Als aannemer werken wij met een groot netwerk van lokale onderaannemers, waardoor wij zeer efficiënt en effectief op elke plek in Nederland de hallenbouw realiseren. Bij Bedrijfshallen bent u niet alleen verzekerd van een perfect totaalconcept. Wij spreken eerlijke, heldere taal, zodat u precies weet hoe wij te werk gaan en hoe de hallenbouw zal verlopen. Bovendien bieden wij u alles onder één dak: van a tot z en tot in de puntjes verzorgd.

Online offerte berekenen

Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan vooral een kijkje op onze website. U vindt er veel voorbeelden van projecten die wij naar grote tevredenheid van de klanten hebben opgeleverd. Ook kunt u via de website absoluut vrijblijvend een offerte laten berekenen. U hoeft slechts de gegevens in te voeren en ontvangt onmiddellijk de berekening. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met ons opnemen om een afspraak te maken!

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?