Bedrijfspand bouwen

Nieuw bedrijfspand bouwen?

bedrijfspand bouwenWilt u een bedrijfspand bouwen? Heeft u als bedrijf meer ruimte nodig om verder te kunnen groeien? Of heeft u nog geen eigen pand en wilt u daarom een bedrijfspand neer laten zetten? Kies dan voor een bedrijfspand van Bedrijfshallen.nl. Bij Bedrijfshallen.nl hebben we vele jaren ervaring. Deze ervaring zetten we graag in om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij de bouw van een nieuw bedrijfspand. We hebben in de afgelopen jaren al vele mooie projecten mogen realiseren. Op onze website kunt u voorbeelden vinden van onze eerdere projecten. Op die manier krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden. Bij Bedrijfshallen.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bedrijfspand onder één dak. Doordat we beschikken over een uitgebreid netwerk van vakmensen kunnen we snel en efficiënt werken. Hierdoor kunnen we een bedrijfspand bouwen voor een scherpe prijs. Ook kunnen we hierdoor uw bedrijfspand snel opleveren.

Direct de kosten berekenen voor het bedrijfspand bouwen?
Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Loading...
* Required

Een bedrijfspand bouwen met Bedrijfshallen.nl

Gaan de zaken goed en heeft u meer bedrijfsruimte nodig? Laat uw nieuwe bedrijfspand bouwen door Bedrijfshallen.nl uit Giessen! Wij bieden een totaaloplossing want bij ons vindt u alles onder 1 dak. Wilt u een nieuw bedrijfspand bouwen, uw bedrijfspand renoveren of uw huidige bedrijfspand uitbreiden? Wij hebben ruime ervaring op alle gebied. Een nieuw bedrijfspand bouwen is een grote investering. Wij begrijpen dat u hiervoor een ervaren en vakkundige aannemer wilt inschakelen. Bedrijfshallen.nl is díe aannemer die een bedrijfshal kan bouwen helemaal zoals u dat wenst. Van het ontwerp tot aflevering staan wij voor u klaar. Wij zijn een creatieve bouwer en wij denken graag met u mee over een bedrijfspand dat past bij uw bedrijfsactiviteiten. Zoals u op deze website bij onze afgeronde projecten kunt zien, hebben wij de meest uiteenlopende bedrijfspanden gebouwd. Of het nu gaat om een bedrijfshal, bedrijfsverzamelgebouwen,opslagloods, productieruimte, showroom of werkplaats, wij bouwen het graag voor u. Ook kunnen wij voor u een combinatie van een bedrijfspand met een kantoorgedeelte of woning realiseren. Als u ons inschakelt voor uw bedrijfspand bouwen dan regelen wij alles van A tot Z voor u. Van ontwerp, bestemmingsplan tot oplevering hoeft u zich nergens druk om te maken. U kunt zich richten op uw onderneming omdat u door ons compleet ontzorgd wordt.

Kosten bedrijfspand bouwen

Wilt u vooraf een idee hebben wat uw bedrijfspand gaat kosten? U kunt via deze website echt vrijblijvend alle offertes online berekenen. Als u aan de hand daarvan besluit om met ons verder te gaan dan krijgt u een compleet uitgewerkt prijsvoorstel van ons. Als u daarmee akkoord gaat is dit de vaste projectprijs. Op deze manier krijgt u tijdens de bouw niet te maken met een onverwachte verhoging van de bouwkosten. U weet precies waar u aan toe bent. Bedrijfshallen.nl biedt een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Wij kunnen de bouwkosten laag houden omdat wij snel en efficiënt werken. Deze tijdwinst vertaalt zich in minder arbeidskosten. Het maakt niet uit waar u uw bedrijfshal wilt laten bouwen want wij zijn actief in het gehele land. Wij werken graag samen met lokale onderaannemers zodat we snel met vakkundige mensen kunnen bouwen. Voor u het weet kunt u gebruik maken van een representatieve en duurzaam gebouwde bedrijfshal. Deze bedrijfshal voldoet aan al uw eisen en wensen en sluit aan bij uw identiteit. Een bedrijfshal is net als uw kantoorpand een visitekaartje van uw bedrijf.

Vast contactpersoon

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk tijdens het bouwproces. U heeft daarom een vast contactpersoon die u van alle bouwfasen op de hoogte houdt. Als u tijdens het bouwproces van inzicht verandert en er iets aangepast moet worden dan is dat door de korte lijnen vrijwel altijd mogelijk. Wij zorgen voor een optimale communicatie en begeleiden u door het hele bouwtraject, van bouwtekening tot oplevering. Als u contact met ons opneemt dan nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden. Is er een bepaald budget? Waarvoor dient de bedrijfshal? Hoe groot moet deze worden? Welke uitstraling moet uw bedrijfshal hebben? Een bedrijfshal bouwen houdt in dat er veel keuzes gemaakt moeten worden. Als we helder hebben hoe de bedrijfshal moet worden dan gaat onze architect ermee aan de slag. Hij vertaalt uw wensen naar een degelijk, financieel en economisch verantwoord ontwerp van uw bedrijfshal. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een eigen architect of bouwbegeleider. Wij houden van duidelijke afspraken en maken ook een tijdsplanning waar we ons aan houden. Wij garanderen dat wij een net afgewerkte bedrijfshal opleveren tegen een vaste prijs en op de afgesproken tijd. We zullen op een rijtje zetten waarom Bedrijfshallen.nl de beste keuze is om uw bedrijfshal te laten bouwen:

  • Een representatieve en duurzaam gebouwde bedrijfshal tegen lage bouwkosten
  • Een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
  • Waarborg van afspraken over tijdsplanning
  • Een bedrijfshal die aansluit bij uw identiteit.

Vragen over bedrijfspand bouwen?

Als u vragen heeft of meer informatie nodig hebt dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over uw nieuwe bedrijfshal die aansluit op uw behoeften. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren. Als u ons de opdracht geeft om uw bedrijfshal te bouwen dan kunt u erop rekenen dat wij deze snel en vakkundig bouwen. U kunt werkelijk alles aan ons overlaten. Het bespaart u tijd en stress als u Bedrijfshallen.nl inschakelt. U kunt zich richten op uw onderneming terwijl wij de bouw van uw bedrijfshal voor onze rekening nemen. U zult ervaren dat wij eerlijke en duidelijke taal spreken zodat de communicatie soepel verloopt. Ons team bestaat uit vakmensen met de nodige ervaring en expertise. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en gaan met elk bouwproject enthousiast aan de slag. Op wat nu nog een braakliggend terrein is, staat voor u het weet een prachtige bedrijfshal waar u jarenlang probleemloos plezier van zult hebben. Neem vandaag nog contact met ons op. U bent hartelijk welkom in Giessen waar de koffie voor u klaar staat!

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?