Kantoor bouwen

Kantoor bouwen

Wilt u een nieuw kantoor laten bouwen?  En bent u daarom op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf met kennis van zaken als het gaat om kantoor bouwen? Zoekt u dan niet langer. Bij Bedrijfshallen.nl bent u voor een kantoor bouwen aan het juiste adres. Bedrijfshallen.nl is dé specialist in het bouwen van kantoren en heeft jarenlange ervaring in de bouw branche. Wij bieden u een totaaloplossing voor de bouw van uw nieuwe kantoor. Alles vindt u bij ons onder één dak, van ontwerp tot de realisatie van uw kantoor. We hebben bij Bedrijfshallen.nl alles in huis, waardoor u zich nergens meer druk over hoeft te maken. U kunt de bouw van een kantoor dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Een kantoor bouwen – wat komt daar allemaal bij kijken?

Een kantoor bouwen begint altijd met uw wensen. Bij Bedrijfshallen.nl  hebben we een eigen architect, die uw wensen vertaalt naar een degelijk ontwerp dat financieel en economisch verantwoord is. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ontwerp van een architect die u zelf inhuurt. Dit ontwerp kan dan bij ons worden aangeleverd. U bent bij Bedrijfshallen.nl  verzekerd van optimale communicatie en een snelle service doordat u een vaste contactpersoon krijgt aangewezen.  Als u tevreden bent over het ontwerp voor het kantoor bouwen dan spreken we een prijs af voor de realisatie van het project. Onze projectprijs is altijd een vaste prijs. U kunt er hierdoor op rekenen dat de prijs niet meer zal veranderen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor vervelende verrassingen achteraf. Nadat er een prijs is afgesproken, gaan wij aan de slag om uw nieuwe kantoor te realiseren. Dankzij de korte lijnen die wij hebben met onder andere onderaannemers, kunnen we snel en efficiënt bouwen. Met passie, enthousiasme en liefde voor ons vak bouwen we uw nieuwe kantoor.

Over Bedrijfshallen.nl

Bedrijfshallen.nl is opgericht door aannemingsbedrijf Fraanje en Evert van de Kamp. Samen beschikken zij over meer dan 125 jaar ervaring in de bouwbranche. Deze kennis en expertise gebruiken zij om u te adviseren en te begeleiden in het bouwproces. Naast kantoren bouwt Bedrijfshallen.nl  ook bedrijfsverzamelgebouwen, loodsen, magazijnen en showrooms. Ook als u uw bedrijfspand wilt laten restaureren kunt u bij Bedrijfshallen.nl  terecht. We leveren altijd representatieve bedrijfspanden tegen lage bouwkosten en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Uw wensen staan bij ons voorop. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in Giessen!

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?