Over ons

Kennismaken?

Bouwbedrijf voor bedrijfspanden op maat

Als aannemer bouwen wij niet alleen, wij adviseren u en begeleiden voor u het gehele bouwtraject. Vanaf het ontwerp van uw nieuwe bedrijfspand tot realisatie. Gedurende het bouwtraject heeft u één vast contactpersoon, zo bent u verzekerd van een optimale communicatie en snelle service.

Uw persoonlijke wensen vertaalt onze architect naar een degelijk, financieel en economisch verantwoord ontwerp van uw bedrijfspand. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een eigen architect of bouwbegeleider.

 

Kosten Bedrijfspand

Wij bouwen altijd tegen een vooraf vastgestelde projectprijs. Zodat u tijdens de bouw van uw bedrijfspand niet te maken krijgt met een verhoging van de bouwkosten. Wij maken voor u graag een prijsvoorstel voor de bouw van uw bedrijfspand.

 

Onze expertise met bouwen en renoveren

Onze expertise met bouwen richt zich vooral op nieuwbouw en renovatie van bedrijfspanden, bedrijfshallen en bedrijfsverzamelgebouwen. Maar ook de bouw en renovatie van loodsen, showrooms, werkplaatsen en productieruimten treft u uitgebreid in ons productportfolio aan. Wij kunnen voor u tevens een combinatie van uw bedrijfspand met een kantoorgedeelte of woning realiseren.

 

Locatie

Wij zijn gevestigd in Veen, Noord Brabant. Als aannemer werken wij met een groot netwerk van lokale, betrouwbare en vakbekwame onderaannemers, daardoor kunnen wij zeer efficiënt en effectief op elke plek in Nederland de bouw van uw bedrijfspand realiseren.

 

Neemt u voor meer informatie contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?