Magazijn bouwen

Magazijn bouwen

magazijn bouwenWilt u graag een magazijn bouwen? Wilt u uw huidige magazijn verbreden of heeft u de wens om uw magazijn te verbouwen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Bedrijfshallen.nl. Bedrijfshallen.nl is gevestigd in het Brabantse dorp Giessen en slaat graag zijn handen ineen om in heel Nederland u van dienst te zijn voor de realisatie van een magazijn bouwen. Door de jaren heen hebben wij een groot team van specialisten om ons heen verzameld waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise waar u vandaag de vruchten van kunt plukken. Onze expertise met bouwen richt zich vooral op magazijn bouwen en renovatie van bedrijfspanden, bedrijfshallen en bedrijfsverzamelgebouwen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor de bouw en renovatie van loodsen, showrooms, werkplaatsen en productieruimten. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf of magazijn kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons uitgebreide portfolio en plan direct een afspraak voor magazijn bouwen met ons in.

Loading...
* Required

De specialist voor de bouw van uw magazijn

Zit u dringend om een magazijn verlegen? Is er noodzaak voor magazijn bouwen? Maar wilt u een magazijn bouwen alleen laten uitvoeren door een ervaren bouwer? Dat kunnen we ons voorstellen en daarom durven we dan ook te zeggen: Bedrijfshallen.nl is dé ervaren bouwpartner die u nodig heeft om een magazijn te bouwen. Al jarenlang zijn wij actief op het gebied van magazijn bouwen. Wij bieden voor magazijn bouwen een totaaloplossing, net als voor het bouwen van andere bedrijfspanden, loodsen, automotive bedrijfshallen en bedrijfsverzamelgebouwen. We bouwen bedrijfspanden, zoals op- en overslaghallen, productiehallen en showrooms en werkplaatsen van 200m² tot 10.000m². Ook zijn wij in staat om onze ervaring en vakkennis in te zetten voor een combinatie-bouw, bijvoorbeeld het realiseren van een kantoorgedeelte bij het magazijn en zelfs een woning bouwen voor uzelf bij een bedrijfspand is mogelijk.

Magazijn bouwen is specifiek

Niet voor niets wilt u graag in zee gaan met een ervaren bouwer voor het magazijn bouwen, want een magazijn bouwen vereist een andere aanpak dan het bouwen van doorsnee hal. In een magazijn is sprake van:

  • opslag,
  • routing,
  • vlakke vloeren,
  • laadkuilen.

Bedrijfshallen.nl heeft een eigen architect die u via ons geavanceerde tekenprogramma in de ontwerpfase precies kan laten zien hoe uw magazijn eruit kan komen te zien. Vanzelfsprekend voor ons als specialist is dat wij maatwerk leveren. We luisteren zorgvuldig naar de vereisten voor het magazijn en nemen uw voorkeuren in het ontwerp mee. Daarnaast leveren wij niet alleen gedegen werk, maar is het ook financieel en economisch verantwoord. Wij garanderen u dat wij altijd binnen het vooraf vastgestelde budget blijven. U krijgt tijdens of bij de oplevering van het project niet opeens extra bouwkosten voorgeschoteld. Bent u benieuwd naar de kosten van magazijn bouwen door Bedrijfshallen.nl? Vul dan het formulier voor de prijsberekening in op deze website. U krijgt direct een echt vrijblijvende prijsberekening van ons.

Van a tot z ontzorgd bij magazijn bouwen

Kiest u voor Bedrijfshallen.nl voor magazijn bouwen, dan kiest u niet alleen voor de realisatie van een perfect magazijn, u kiest ook voor volledige ontzorging. Vanaf de ontwerpfase of zelfs het bestemmingsplan nemen we u tot en met de oplevering alles uit handen. U beschikt bij Bedrijfshallen.nl altijd over een vast contactpersoon. Uw contactpersoon is 100% op de hoogte van uw magazijn bouwen en is thuis in het project. We geven u te allen tijde eerlijk advies en communiceren duidelijk over de voortgang van de bouw.

Meer weten dan alleen een prijsberekening? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u nader kunnen voorlichten over magazijn bouwen! Wij zijn gevestigd in Veen, maar bouwen overal in Nederland.

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?