Loods bouwen

Loods bouwen

loods bouwenWilt u een loods bouwen? Heeft u de intentie om een nieuwe loods te bouwen of wilt u uw loods uitbreiden? Als u op zoek bent naar echt vakmanschap bent u bij Bedrijfshallen.nl aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Wij begrijpen dat u niet ieder dag een loods bouwt. Door in contact te komen met de specialisten van Bedrijfshallen.nl kunt u meer informatie inwinnen over een loods bouwen en al uw vragen stellen. Door de jaren heen hebben wij diverse loodsen ontworpen. Wij werken samen met een groot team van vakmannen die graag voor u de handen uit de mouwen steken. Door onze ervaringen te bundelen kunnen wij voor u een op maat gemaakte loods bouwen die aansluiten bij uw wensen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem vrijblijvend contact met ons op. Een loods bouwen doet u samen met de experts van Bedrijfshallen.nl.

Bereken direct uw offerte voor het loods bouwen vrijblijvend

Loading...
* Required

Loods bouwen met de specialisten van Bedrijfshallen.nl

Wilt u een loods bouwen? Zoekt u al langer naar een ervaren aannemer om een loods te bouwen? Voor perfect loods bouwen bent u bij Bedrijfshallen.nl op de goede plek. Al jarenlang zijn wij gevestigd in Veen, Noord-Brabant, maar wij bouwen loodsen in heel Nederland. Op de locatie van het loods bouwen werken we samen met lokale, deskundige en ervaren onderaannemers. Samen met hen zijn wij de ideale partner om het loods bouwen betrouwbaar, snel en binnen budget uit te voeren. Bedrijshallen.nl is een creatieve bouwer voor:

 • loodsen/hallen,
 • bedrijfspanden,
 • bedrijfsverzamelgebouwen,
 • multifunctionele hallen.

In onze loodsen kunt u alle activiteiten ontplooien die u maar bedenkt. We denken graag met u mee; vanaf ontwerp tot realisatie bieden wij u graag onze deskundigheid en jarenlange ervaring met loods bouwen. Denkt u bij het loods bouwen niet alleen aan opslag van allerlei zaken, maar ook voor een prachtige ruime showroom, toegankelijke werkplaatsen en productieruimten. We wijzen u er graag op dat het bouwen van loodsen en magazijnen specifieke kennis vraagt van de bouwer. Met name komt het aan op het ontwerpen en aanleggen van de routing, vlakke vloeren en laadkuilen. Bedrijfshallen.nl beschikt over deze kennis. Omdat we bekend zijn met loods bouwen behalen we hiermee significante tijdwinst en efficiëntie, wat een positief effect heeft op de bouwkosten. Voorbeelden van loodsen zijn bijvoorbeeld:

 • stallen van caravans en vouwwagens,
 • landbouwloodsen,
 • opslagloodsen (particulieren en ondernemers).

Vanzelfsprekend stemmen we alles samen met u af op uw bedrijfsactiviteiten en op uw specifieke werkzaamheden. Wilt u een combinatie maken van kantoor en productie of een combinatie van werk en privé? Dat is bij Bedrijfshallen.nl zeker mogelijk. We integreren een mooie, representatieve kantoorruimte bij de productiehal of we bouwen een woning geheel volgens uw wensen naast het loods bouwen. Naast loods bouwen kunt u Bedrijfshallen.nl overigens ook inschakelen voor renovaties.

Loods bouwen en meer

Een loods bouwen die past bij uw bedrijfsactiviteiten en uw imago met 100% tevredenheid? Bedrijfshallen.nl bewijst keer op keer dat het kan. Iedereen kan een bedrijfspanden bouwen, maar eentje die perfect bij u past, dat kan alleen een specialist. Wij bouwen bedrijfshallen van 200m2 tot 10.000m2, dus kleine en grotere bedrijven kunnen prima bij ons terecht. Bedrijfshallen.nl is uw partner omdat uw pand representatief en duurzaam gebouwd wordt, er sprake is van lage bouwkosten, we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden, u afspraken over tijdsplanning waarborgen, passend bij uw identiteit. Zoekt u alleen een pand om te gebruiken als magazijn? Ook hiervoor treft u in Bedrijfshallen.nl een betrouwbare bouwpartner.

Naast loodsen bouwen wij ook bedrijfsverzamelgebouwen. Inmiddels hebben we al veel ervaring met dit type hal, omdat het enorm in populariteit is gestegen. De indeling van een bedrijfsverzamelgebouw is flexibel. U vertelt ons wat uw toekomstige huurders nodig hebben en wij regelen de rest, zoals:

 • het aantal units,
 • het aantal m2 per unit,
 • met of zonder verdiepingsvloer,
 • vlotte oplevering,
 • lage bouwkosten.

Vanwege onze ervaring kunnen we u doelgericht helpen praktische keuzes te maken. Ook werken wij met een geavanceerd tekenprogramma, waarmee we u alle voorbeelden kunnen tonen. Het maakt het beslissingen nemen in de ontwerpfase een stuk gemakkelijker als u alles goed in beeld hebt! Ook bij het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw werken wij samen met lokale, vertrouwde professionals. Bedrijfsverzamelgebouwen worden veelal gebruikt door startende ondernemers, die nog groei voor de boeg hebben, of door kleine bedrijven die niet op grote ruimten uit zijn. Denkt u er echter ook aan om de particuliere markt aan te boren, omdat mensen bijvoorbeeld graag hun oude auto of klassieker ergens goed willen onderbrengen of mensen die een grote collectie van bepaalde voorwerpen netjes willen opslaan.

Loods bouwen van a tot z ontzorgd

Mocht u tegen het project loods bouwen opzien, dan stellen wij u meteen gerust. Het team van Bedrijfshallen.nl neemt u als het ware aan de hand mee door het hele project. Wij ontzorgen u van a tot z: van begeleiding bij het ontwerpen, tijdens het loods bouwen tot en met de oplevering van uw pand. Bij ons staat persoonlijk contact hoog op de agenda. U heeft dan ook altijd te maken met één contactpersoon, die helemaal op de hoogte is van uw loods bouwen en die aan een half woord genoeg heeft. U kunt bij de contactpersoon al uw vragen kwijt en hij zal u ook altijd passend advies geven. We communiceren duidelijk, spreken eerlijk over alle zaken en de lijntjes zijn en blijven kort. U vindt alles onder één dak! We zijn op die manier in staat om snelle service te verlenen.

Maatwerk bij loods bouwen

Bedrijfshallen.nl levert als specialist loods bouwen altijd een totaaloplossing met maatwerk. Een loods bouwen doet u niet elke dag en het is belangrijk dat u exact krijgt wat u voor ogen heeft en wat bij u past. Ons team luistert goed naar uw wensen en onze architect vertaalt uw voorkeuren en eisen heel zorgvuldig naar een degelijk, financieel en economisch verantwoord ontwerp voor het loods bouwen. Het is mogelijk dat u een eigen architect inschakelt of uw eigen bouwbegeleider. We werken met beiden met plezier samen om tot een mooi resultaat te komen!

Bij maatwerk hoort ook de uiteindelijke prijs van het loods bouwen. Ons maatwerk bestaat eruit dat we altijd scherpe tarieven hanteren en is er eenmaal een overeengekomen, vastgestelde projectprijs, dan wordt daar verder niet meer aan gemorreld. Geen verrassingen achteraf en ook niet tijdens de bouw door bijvoorbeeld verhoging van de bouwkosten. Wat we vooraf afgesproken hebben staat vast.

Online prijs berekenen

Heeft Bedrijfshallen.nl uw belangstelling en bent u benieuwd naar wat een loods bouwen u zou kosten? Op onze website vindt u een online prijsberekening. De prijsberekening is echt geheel vrijblijvend! Op onze website ziet u onze opgeleverde projecten, die wellicht als inspiratie dienen. Heeft u nog vragen of zoekt u naar bepaalde informatie over het loods bouwen? Pak dan even de telefoon, we staan u graag te woord.

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?