Prijzen loods bouwen

Prijzen loods bouwen

Voor welke doeleinden zijn loodsen geschikt?
Een loods kan een interessante investering voor u zijn gezien u deze kunt verdelen in meerdere units wat weer aantrekkelijk kan zijn voor particulieren voor de opslag van bijvoorbeeld inboedel, hobbymateriaal of seizoensgebonden machines waarvoor men thuis geen plek heeft.

Voor ondernemers daarentegen is een loods interessant om te dienen als representatief bedrijfspand, bedrijfshal met kantoor, verzamelgebouw, unitbouw, sporthal, productiehal of opslag loods.

Uw doel is dus medebepalend voor de uiteindelijke prijzen voor de te bouwen loods.

Waarom kiezen voor Bedrijfshallen.nl?

Bedrijfshallen.nl is niet alleen de bouwer van uw loods maar heeft tevens ook een adviserende rol. Wij begeleiden het bouwtraject van A tot Z! Van ontwerp naar sleutel op de deur!

Stel u heeft plannen om een loods te bouwen voor opslag/ stalling van caravans of boten. Dan is het belangrijk dat uw loods aan de minimale eisen voldoet zoals waterdicht, goed geventileerd en prima toegankelijk. Wanneer uw loods ook toegankelijk moet zijn voor opslag voor hele grote boten dan zijn o.a. grote toegangsdeuren weer van groot belang.
Maar het kan ook zijn dat u de opslag/ stalling wilt gaan combineren met de mogelijkheid voor technisch onderhoud. Dan is het dus ook weer van belang dat hier rekening wordt gehouden met de juiste stroom- en wasplaatsen.

Bedrijfshallen.nl wisselt met u hierover van gedachten en brengt ideeën aan waar nodig. Zo komen we samen met u tot een plan en kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden voor het bouwen van uw loods. Indicatie prijzen loods bouwen aanvragen?

Om indicatie prijzen voor uw te bouwen loods te ontvangen kunt u onderstaand formulier “prijzen loods bouwen” invullen en reageren wij binnen 2 werkdagen!

Wilt u meer weten?

Heeft u de voorkeur om persoonlijk met ons in contact te komen, wij staan u graag telefonisch te woord of we komen bij u langs om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0183-745989 of via ons mailadres info@bedrijfshallen.nl. Tevens kunt u alle gegevens terugvinden op onze website www.bedrijfshallen.nl.

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?