Home

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Creatieve bouwer

Bedrijfshallen.nl is een creatieve bouwer die een totaaloplossing biedt als het gaat om de bouw en realisatie van bedrijfspanden. Wij ontzorgen u volledig. Van ontwerp tot oplevering zijn wij de specialist voor uw bedrijfspand.

lees verder

Voor een totaalconcept

Wij bieden u de totaaloplossing voor alle bedrijfshallen en bedrijfspanden. Wij hebben alles onder één dak, van het ontwerp tot de technische bouwtekening. Wij ontzorgen u volledig bij de complete bouw van uw bedrijfshallen.

lees verder

Waarom wij?

Graag zetten wij onze voordelen voor u op een rijtje:

  • Wij bieden persoonlijk contact.
  • Wij spreken eerlijke taal.
  • Wij bieden een uniek totaalconcept.
  • Wij hebben jarenlange ervaring.

Onze projecten

Wij zijn gespecialiseerd in...

Bedrijfspanden

Een bedrijfspand dat past bij uw imago en bedrijfs-activiteiten. Wij bouwen door heel Nederland.

Lees verder

Automotive

Bedrijfshallen van 200m² tot 10.000m², op maat en tegen lage bouwkosten.

Lees verder

Opslag

Voor alle mogelijke toepassingen, zoals landbouw, opslag, en productie.

Lees verder

Bedrijfsverzamelgebouwen

Flexibel in indeling, met of zonder verdiepingsvloer, het aantal units en het aantal m² per unit.

Lees verder

Bedrijfshallen bouwen

​​Bedrijfshallen bouwen of renoveren is een slimme zet wanneer uw bedrijfspand een boost nodig heeft. Heeft u meer productieruimte nodig? Bent u van plan uw bedrijf uit te bereiden? Ook dan zijn bedrijfshallen een goed idee. Bedrijfshallen.nl helpt u daar graag mee. Wij stellen een totaalconcept op. Ons totaalconcept maakt ons uniek. Wij adviseren en begeleiden u door het gehele bouwproject. Van bouwtekening tot aflevering. U wordt overal in meegenomen. Bedrijfshallen.nl weet dat het bouwen van een bedrijfspand een tijdrovende klus is. Het vraagt veel aandacht en tijd van u en dat is zonde. Bedrijfshallen.nl neemt deze zorgen en stress van u af. Wij zorgen er voor dat er binnen een bepaalde tijd een bedrijfshal staat. Wij vragen naar uw wensen en eisen. Uw behoeftes worden meegenomen in het proces en voordat u het weet staat uw bedrijfshal voor u klaar. Een bedrijfshal moet passen bij uw bedrijf of onderneming. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u garanderen dat wij altijd een net afgewerkte bedrijfshal afleveren. Net als het pand van uw bedrijf werkt een hal als een visitekaartje. Het is daarom ook van toegevoegde waarde om een bedrijfshal te hebben die dezelfde huisstijl heeft als uw bedrijf. Bedrijfshallen.nl wilt u daar graag bij helpen. 

De realisatie van bedrijfshallen

Wanneer u de samenwerking aan gaat met Bedrijfshallen.nl nodigen wij u uit voor een gesprek. Dit gesprek dient als kennismaking. Een kennismakingsgesprek van Bedrijfshallen.nl is geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het gesprek bespreken wij de mogelijkheden van uw bedrijfshal. Wilt u een grote bedrijfshal? Heeft u een bepaald budget? Wat zijn uw wensen? Bedrijfshallen.nl denkt graag met u mee. Vervolgens kunnen wij een plan van aanpak opstellen en leggen wij het proces stap voor stap uit. Wanneer het voor u duidelijk is en wij alle wensen mee hebben genomen in ons plan, stellen wij een prijsvoorstel op. Dit prijsvoorstel voorkomt dat u voor onverwachte kosten komt te staan tijdens de bouw. Het is een vaste prijs. Als u akkoord bent gegaan gaan wij aan de slag met het ontwerp. Bedrijfshallen.nl beschikt over een eigen architect. Onze architect kan uw persoonlijke wensen vertalen naar een verantwoord, degelijk en financieel ontwerp. Wilt u liever een eigen architect inschakelen? Geen probleem. U kunt de tekening ook aan ons leveren en wij stellen op basis van het ontwerp een prijs op. Nadat de prijs en de tekening is vastgesteld gaan wij direct bezig met de bouw. Wij streven naar een snelle service en hoge kwaliteit. Bij ons vindt u een bedrijfshal van hoge kwaliteit tegen een goede en vaste prijs. Bedrijfshallen.nl vindt het belangrijk dat elke bedrijfshal of pand uniek is. Wij gaan graag de uitdaging met u aan om uw bedrijfshal te realiseren. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze site vindt u diverse bouwprojecten die wij gerealiseerd hebben.

Bovendien doet Bedrijfshallen.nl meer dan alleen bouwen en renoveren van panden of hallen. Wij kunnen ook voor u een op maat gemaakte showroom leveren, loodsen bouwen, magazijnen creëren en werkplaatsen maken. De mogelijkheden van Bedrijfshallen.nl zijn eindeloos! Wilt u deskundig advies wat voor u de juiste mogelijkheid en aanpak is? Bent u aan het twijfelen wat voor project het beste bij uw bedrijf past? U kunt ons bereiken via de telefoon of mail. Hier kunnen wij u helpen met het kiezen van het juist project.

Duidelijke afspraken en heldere taal

Bij Bedrijfshallen.nl krijgt u een vast contactpersoon aangewezen. De reden voor een vast contactpersoon is om misverstanden te voorkomen. Bij uw contactpersoon kunt u al uw vragen en problemen kwijt. U weet tijdens het gehele project door wie u geholpen wordt. Onze contactpersonen staan de gehele dag voor u klaar en beantwoorden met veel plezier uw vragen. Bedrijfshallen.nl werkt met afspraken. Bij ons is de regel: afspraak is afspraak. Wij komen onze afspraken na en hechten veel waarde aan eerlijke taal. Wij nemen u helemaal mee in het proces en geven alle informatie die u nodig heeft. Komt u bepaalde informatie te kort of heeft toch ergens vragen over? Bij uw vaste contactpersoon kunt u snel terecht. Heel het team van Bedrijfshallen.nl is vakbekwaam en hardwerkend. Door de jaren heen hebben de medewerkers van Bedrijfshallen.nl veel kennis opgedaan. Deze kennis delen wij heel graag met u. Wij geven u deskundig advies en kunnen u altijd persoonlijk benaderen. Wij werken niet alleen, maar samen met u.

Over Bedrijfshallen.nl

Bedrijfshallen.nl werkt met een groot netwerk aan lokale onderaannemers. Door deze werkwijze kunnen wij een snelle service aanbieden. Door onze snelle levering ziet u dit ook terug in de kosten. Al onze lokale onderaannemers zijn vakbekwaam en hebben veel expertise in bouwen en renoveren. Ons bedrijf staat onder leiding van Evert van de Kamp met al meer dan 25 jaar bouw ervaring. Doordat wij al zo lang werken in de bouw branche zijn wij erg vakbekwaam. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij een professionele bedrijfshal zullen leveren.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de mail en telefoon. Ook kunt u langskomen bij ons. Wij nodigen u dan graag uit voor een gesprek op ons kantoor. Ons kantoor is gevestigd in Giessen. Giessen is een plaats in Noord-Brabant. Wilt u een bedrijfshal laten bouwen in het noorden? Geen probleem. Bedrijfshallen.nl heeft diverse onderaannemers en een groot netwerk. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt en effectief panden, hallen, loodsen en magazijnen in bijna elk plekje van Nederland bouwen en realiseren. Onze projecten worden netjes afgewerkt en op tijd geleverd. Graag zien wij u bij Bedrijfshallen.nl!