Loods

Loods laten bouwen

loodsU wilt een loods laten bouwen? Heeft u meer ruimte nodig voor bijvoorbeeld opslag van goederen of producten? Bij Bedrijfshallen.nl staan we voor u klaar. Wij helpen u om snel een nieuwe loods te realiseren zodat u volop ruimte heeft om alle producten of goederen op te kunnen slaan. Bij Bedrijfshallen.nl hebben we veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van loodsen. We kunnen u dan ook deskundig adviseren over een passende loods voor uw bedrijf of onderneming. Op onze website vindt u voorbeelden van eerdere projecten die we bij Bedrijfshallen.nl hebben gerealiseerd. Zo krijgt u snel een beeld van de mogelijkheden voor een loods van Bedrijfshallen.nl. We zorgen er graag voor dat u snel een mooie nieuwe loods heeft, zodat uw bedrijf verder kan groeien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leggen we alle mogelijkheden aan u voor en bespreken we u wensen. We denken graag met u mee en doen er alles aan om een loods voor u te kunnen realiseren die aansluit bij uw wensen. Bedrijfshallen.nl is gevestigd in Giessen, in Noord-Brabant. We ontmoeten u graag in onze vestiging in Giessen en horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen!

Het bouwen van een nieuwe loods

Er kan veel bij komen kijken, bij het bouwen van een nieuwe loods. Een nieuwe loods kan niet zomaar even snel worden geplaatst. Er is kennis nodig over bijvoorbeeld routing, vlakke vloeren en laadkuilen. Bij Bedrijfshallen.nl beschikken we over deze kennis. Door de vele jaren ervaring die we hebben op het gebied van loodsen hebben we alle kennis in huis die nodig is voor het bouwen van een nieuwe loods. Dit zorgt ervoor dat we snel en efficiënt uw nieuwe loods kunnen bouwen. De snelle oplevering ziet u terug in de lage bouwkosten. Zo betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe loods. We leveren altijd vakwerk op maat bij Bedrijfshallen.nl. Bij Bedrijfshallen.nl kunt u terecht voor verschillende soorten loodsen. Zo bouwen wij bijvoorbeeld stalen productieloodsen voor toepassingen in de landbouw, maar ook loodsen voor particulieren en ondernemers. Loodsen voor particulieren worden bijvoorbeeld gebruikt voor het stallen van caravans. Zo kunnen wij veel verschillende soorten loodsen voor u realiseren.

Over Bedrijfshallen.nl

​Bedrijfshallen.nl is opgericht door Fraanje en Evert van de Kamp. Samen hebben zij ruim 125 jaar ervaring in de bouwbranche. In de loop der jaren is er veel kennis opgedaan op het gebied van loodsen, bedrijfspanden en bedrijfshallen. Er zijn door Bedrijfshallen.nl al vele projecten succesvol gerealiseerd. Bij Bedrijfshallen.nl stellen we altijd de wensen van de opdrachtgever centraal. Vervolgens doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het bouwproces op een soepele manier verloopt en dat er een prachtig eindresultaat kan worden neergezet.

Om de communicatie tussen de opdrachtgever en Bedrijfshallen.nl soepel te laten verlopen krijgt u altijd één vaste contactpersoon toegewezen. Zo zorgen we ervoor dat misverstanden worden voorkomen en dat u altijd precies weet wie u moet benaderen als u meer wilt weten over bijvoorbeeld de vorderingen van uw loods. Om uw loods snel te kunnen opleveren werken we veel samen met lokale, betrouwbare, vakbekwame onderaannemers. Bij Bedrijfshallen.nl beschikken we over een uitgebreid netwerk van onderaannemers. Deze onderaannemers zijn gevestigd in heel Nederland. Zo beschikken we altijd over een geschikte onderaannemer die snel en vakkundig werk kan leveren. Of het nu gaat om een loods in het noorden, oosten, zuiden of westen van het land, dankzij ons netwerk kunnen we uw loods altijd snel opleveren.

Het snel opleveren van de loods merkt u natuurlijk ook terug in de kosten van de bouw van uw loods. Omdat er minder tijd nodig is om uw loods te realiseren, zijn de kosten natuurlijk ook lager. Zo heeft u op twee verschillende manieren baat bij ons netwerk onderaannemers. We leveren representatieve en sterke loodsen tegen een scherpe prijs. We bieden u een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.

Bedrijfshallen.nl bouwt niet alleen loodsen. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van bedrijfspanden, bedrijfshallen en bedrijfsverzamelpanden. Ook bouwen en renoveren we loodsen, showrooms, werkplaatsen en productieruimten. Op onze website vindt u veel voorbeelden van onze eerdere projecten. Het is ook mogelijk om door ons een bedrijfspand te laten realiseren met daaraan grenzend een woning of een kantoor. Zo hebben we u bij Bedrijfshallen.nl veel te bieden.

We beschikken over een eigen architect, die uw wensen graag vertaalt in een passend, degelijk, economisch verantwoord ontwerp. Het is ook mogelijk om zelf een architect in te schakelen en een eigen ontwerp bij ons aan te leveren. Als we aan de slag gaan met het bouwen van uw loods, werken we volgens afspraken die we van tevoren met u hebben gemaakt. Zo maken we van tevoren bijvoorbeeld duidelijke prijsafspraken met u. U hoeft bij ons niet bang te zijn voor onverwachte verhoging van de bouwkosten. We houden van duidelijke afspraken en daar houden we ons vervolgens ook aan.

Bent u enthousiast geworden over dit unieke totaalconcept en bent u geïnteresseerd in ontwerp én bouw van een nieuwe loods voor uw bedrijf? Wij helpen u graag om uw nieuwe loods voor u te realiseren. Ook als particulier kunt u bij ons aankloppen. We garanderen u zowel bij grote als bij kleine projecten een prachtig eindresultaat. U kunt meer informatie vinden op onze website. Daarnaast nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan de mogelijkheden en kunnen u precies vertellen wat er wel en niet mogelijk is op het gebied van loodsen. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. We hopen u snel te mogen ontmoeten in Giessen, Noord-Brabant. We horen graag van u wat we bij Bedrijfshallen.nl voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?