Industriehal

Industriehal laten bouwen

industriehalOp zoek naar een aannemer voor uw nieuwe industriehal? Misschien is uw bedrijf of uw onderneming uit haar jasje gegroeid. Of misschien bent u een nieuw bedrijf gestart. Wat de reden ook is dat u een industriehal wilt laten bouwen, bij Bedrijfshallen.nl bent u aan het juiste adres. Bedrijfshallen.nl staat voor u klaar als u op zoek bent naar een ervaren bedrijf dat snel een industriehal kan realiseren. Bij Bedrijfshallen.nl beschikken we over ruim 125 jaar ervaring. U kunt de bouw van uw nieuwe industriehal dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Als u graag eerst een impressie wilt van de projecten die we bij Bedrijfshallen.nl realiseren, dan verwijzen we u graag door naar onze website. Op onze website vindt u veel informatie over eerdere projecten. U vindt er volop foto’s, waardoor u een beeld krijgt van de mogelijkheden en de projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.

Alles in één

​Bij Bedrijfshallen.nl bieden we u een uniek totaalconcept. Het laten bouwen van een industriehal is vaak een ingewikkeld proces. Er moet eerst een ontwerp komen, vervolgens een bouwtekening en vervolgens moet er een bedrijf gevonden worden dat de industriehal kan realiseren. Bij Bedrijfshallen.nl nemen we dit allemaal van u over. We bieden namelijk deskundig advies, een passend ontwerp, een bouwtekening én de realisatie van uw industriehal onder één dak. Door al deze diensten aan te bieden kunnen we u volledig ontzorgen. U hoeft zich nergens meer druk over te maken. Wij zorgen ervoor dat er straks een prachtige nieuwe industriehal staat, waardoor uw bedrijf verder kan groeien.

Ontwerp

Voor het maken van een passend, economisch verantwoord ontwerp beschikken we bij Bedrijfshallen.nl over een eigen architect. We luisteren goed naar uw wensen. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor het ontwerp. Waar moet de industriehal aan voldoen? Wat is uw budget? Wat vindt u belangrijk in het ontwerp? We bespreken uw wensen en leggen de mogelijkheden aan u voor. Heeft u liever een eigen architect? Dat kan natuurlijk ook. Het is mogelijk om een eigen ontwerp bij ons aan te leveren. Het is maar net wat u wilt.

Afspraken

​Voor we gaan beginnen met de bouw van uw industriehal, maken we heldere en duidelijke afspraken over de realisatie van de industriehal en de kosten van de bouw van uw industriehal. Bij Bedrijfshallen.nl houden we van heldere communicatie en duidelijke afspraken. We spreken altijd van tevoren een prijs met u af, zodat u precies weet wat uw nieuwe industriehal u gaat kosten. U hoeft bij Bedrijfshallen.nl niet bang te zijn voor een plotseling, onvoorziene verhoging van de bouwkosten. We houden ons aan onze afspraken. Om de communicatie tussen u en Bedrijfshallen.nl soepel te laten verlopen, verloopt alle communicatie via een vaste contactpersoon. Door iedere opdrachtgever een vaste contactpersoon toe te wijzen voorkomen we misverstanden. Bovendien weet u hierdoor precies welke persoon u moet hebben als u een vraag aan ons heeft of als u meer wilt weten over de vorderingen op de bouwplaats. Zo doen we er alles aan om u inzicht te geven in onze manier van werken. Transparantie en eerlijke taal, dat vinden we bij Bedrijfshallen.nl belangrijk.

De bouw van de industriehal

Als het ontwerp is goedgekeurd en de afspraken gemaakt zijn, gaan we beginnen met de bouw van de industriehal. We werken hierbij samen met lokale, betrouwbare, vakbekwame onderaannemers die snel en vakkundig werk kunnen verrichten. We beschikken bij Bedrijfshallen.nl over een uitgebreid netwerk van onderaannemers die werkzaam zijn in heel Nederland. Door met deze onderaannemers samen te werken kunnen we op elke locatie in Nederland een project realiseren. Bovendien zijn we hierdoor in staat om een project snel op te kunnen leveren. U hoort altijd van tevoren wanneer een project zal worden opgeleverd. Doordat wij een project in korte tijd kunnen opleveren scheelt het u ook in de bouwkosten. Wanneer u bij ons langskomt doen we u graag een passend prijsvoorstel voor de bouw van uw industriehal.

Over Bedrijfshallen.nl

Bedrijfshallen.nl staat onder leiding van Evert van de Kamp. Hij beschikt over ruim 25 jaar ervaring in de bouwbranche. Voor het bouwen van een industriehal bent u bij Bedrijfshallen.nl dan ook aan het juiste adres. We hebben veel ervaring in het bouwen van industriehallen. Bedrijfshallen.nl is gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van bedrijfspanden, bedrijfshallen en bedrijfsverzamelpanden. Daarnaast bouwen en renoveren wij ook loodsen, showrooms, productieruimten en werkplaatsen. Vrijwel alles is bij ons mogelijk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bedrijfspand met een aangrenzende woning of een aangrenzend kantoor? Wij realiseren het graag voor u. We doen alles voor een optimaal eindresultaat en zetten onze kennis graag in om u gedegen advies te kunnen geven. Of u nu particulier bent of een zakelijke opdrachtgever, wij helpen u graag. Het kan dan gaan om een klein of een groot project in het noorden, zuiden, oosten of westen van het land. U kunt op ons rekenen!

Bent u enthousiast geworden over het unieke totaalconcept van Bedrijfshallen.nl en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die er zijn voor de bouw van een industriehal? We nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in onze vestiging in Giessen, in Noord-Brabant. We bespreken dan uw wensen en leggen alle mogelijkheden aan u voor. We geven u graag persoonlijk advies over de bouw van een nieuwe industriehal. Zo doen we alles om ervoor te zorgen dat we u straks een optimaal eindresultaat kunnen leveren. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag meer weten over onze manier van werken? Laat het ons dan weten. Wij beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag meer over onze verschillende diensten. We horen graag van u hoe we u van dienst kunnen zijn!

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?