Bedrijfspand

Bedrijfspand bouwen

bedrijfspandBent u van plan om een eigen bedrijfspand te realiseren? Zoekt u een betrouwbare aannemer die verstand van zaken heeft? Dan bent u bij Bedrijfshallen.nl aan het juiste adres! Bedrijfshallen.nl is opgericht door aannemingsbedrijf Fraanje en Evert van de Kamp. Samen hebben zij al meer dan 125 jaar ervaring in de bouwbranche.  Wanneer u kiest voor Bedrijfshallen.nl, kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij werken met lokale aannemers zodat wij snel uw bedrijfspand kunnen opleveren. Door onze snelle service ziet u dit ook terug in de bouwkosten. Wij gaan graag de samenwerking met u aan!

Wat zijn de mogelijkheden van een bedrijfspand

Bij Bedrijfshallen.nl heeft u veel mogelijkheden. Wij weten uit ervaring dat een bouwproject veel van uw aandacht vraagt. Door het project uit handen te geven aan Bedrijfshallen.nl hoeft u zich daar niet meer druk over te maken. Wij helpen u met het ontwerp, bouwen en de uiteindelijke realisatie van uw bedrijfspand. Deze werkwijze noemen we ons totaalconcept.  Door deze manier kunt u zich focussen op het runnen van uw eigen bedrijf. Wij houden rekening met uw wensen en gaan vervolgens na goedkeuring aan de slag. Doordat u contact heeft met één contactpersoon geven wij u de volledige aandacht. Wij werken alles tot in de puntjes af. Door het hebben van een contactpersoon voorkomen wij misverstanden. Heldere communicatie is belangrijk voor ons. Bovendien maken wij duidelijke afspraken en komen wij deze na. Naast bedrijfspanden bouwen hebben wij ook een groot aanbod in het renoveren en bouwen van showrooms, loodsen, hallen en magazijnen. Wij zijn er voor uw bedrijf! Wilt u voorbeelden zien? Neem dan een kijkje op onze site. Op onze website staan projecten die door ons gerealiseerd zijn.

Een bedrijfspand bouwen bij Bedrijfshallen.nl

Als u samenwerkt met Bedrijfshallen.nl beginnen we met een kennismakingsgesprek. Hierbij vertellen wij onze werkwijze. Daarna stellen wij een plan van aanpak op. Wij nemen uw wensen en eisen mee en geven een prijsvoostel. Door ons prijsvoorstel komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan en weet u wat u te wachten staat. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om een van onze architecten in te schakelen. Onze architecten maken een verantwoord en economisch ontwerp. U kunt natuurlijk ook een eigen ontwerp aanleveren. Wanneer de schets is goedgekeurd, gaan wij aan de slag!

Bent u enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met ons via de mail of telefoon. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in. Het gesprek is bij ons kosteloos en geheel vrijblijvend. Bedrijfshallen.nl is gevestigd in Giessen, Noord-Brabant. Door ons grote netwerk kunnen wij in heel Nederland uw bedrijfspand bouwen. Wij zien u graag bij Bedrijfshallen.nl!

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?