Prijs bedrijfshal

Prijs bedrijfshal

Bent u van plan om een nieuwe bedrijfshal te laten bouwen voor uw onderneming? En bent u daarom op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf met kennis van zaken? Zoekt u dan niet langer. O.K Bouw B.V. is dé bouwer van bedrijfshallen en heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector. Bij Bedrijfshallen.nl B.V. bieden we u een totaaloplossing voor de bouw van uw nieuwe bedrijfshal, van ontwerp tot realisatie. Bij ons vindt u alles onder één dak. Wij zorgen er zo voor dat u totaal wordt ontzorgd en dat u de bouw van uw nieuwe bedrijfshal rustig aan ons kunt toevertrouwen.

Het bouwproces en onze prijs bedrijfshal

Het uitgangspunt voor de bouw van uw nieuwe bedrijfshal zijn uw ideeën en wensen. De architect van Bedrijfshallen.nl B.V. zet uw wensen om in een degelijk, financieel en economisch verantwoord ontwerp. U kunt er bij Bedrijfshallen.nl B.V. ook voor kiezen om zelf een architect in te huren. Het ontwerp van uw nieuwe bedrijfshal kunt u dan bij ons aanleveren. U krijgt bij Bedrijfshallen.nl B.V. een vaste contactpersoon toegewezen waardoor uw verzekerd bent van optimale communicatie en een snelle service. Als het ontwerp voor uw nieuwe bedrijfshal door u is goedgekeurd, maken we een afspraak over de de prijs bedrijfshal. De prijs bedrijfshal die overeengekomen wordt staat al voor de bouw vast. Gedurende het bouwproces zal de prijs bedrijfshal dan ook niet meer veranderen. U hoeft hierdoor niet bang te zijn voor extra kosten achteraf. Nadat er een prijs is afgesproken, gaan wij voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben met bijvoorbeeld onderaannemers, kunnen we snel en efficiënt werken. Met passie, enthousiasme en liefde voor ons vak bouwen we aan uw nieuwe bedrijfshal.

​Over Bedrijfshallen.nl B.V.

Bedrijfshallen.nl B.V. is opgericht door aannemingsbedrijf Fraanje en Evert van de Kamp. Samen beschikken zij over meer dan 125 jaar ervaring in de bouwbranche. Een bedrijfshal bouwen wordt door Bedrijfshallen.nl B.V. dan ook altijd vakkundig gedaan. Bovendien wordt de kennis en expertise van meer dan 40 jaar ervaring ook ingezet om u te kunnen adviseren. We bouwen, naast bedrijfshallen, ook bedrijfsverzamelgebouwen, loodsen, magazijnen en showrooms. Ook kunt u ons inschakelen voor de renovatie van bedrijfspanden. Bij Bedrijfshallen.nl B.V. houden we van duidelijke afspraken, en eerlijke taal. Daarom staat de prijs van een project bij ons altijd van tevoren vast. Zo weet u van te voren wat u kunt verwachten. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in Giessen!

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?