Kosten loods

Kosten loods

Heeft u ruimte nodig om uw werkzaamheden uit te oefenen of juist voor opslag van goederen, en zijn er plannen om een loods te bouwen? Wellicht dat wij u dan in de beginfase kunnen adviseren en goede ideeën kunnen aandragen zodoende de kosten van een te bouwen loods zo laag mogelijk te houden!

Bouwen van een loods

Nadat we samen met u de ideeën en wensen hebben besproken zullen we een ontwerp maken met prachtig fotomateriaal middels ons geavanceerd tekenprogramma en zullen we daar een kostenplaatje aan toevoegen zodoende u van ons een duidelijk verhaal ontvangt op welke kosten u gedurende de bouw van uw loods op kunt rekenen. D.m.v. projectmatige aanpak worden alle stappen vooraf aan de bouw doorlopen en u wordt actief op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen tijdens het bouwproces.

Bedrijfshallen.nl houdt de kosten zo laag mogelijk!

Bedrijfshallen.nl heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan in het ontwikkelen en realiseren van productieruimten, op- en overslagloodsen, bedrijfsverzamelgebouwen, garages, showrooms en werkplaatsen. Kortom wij bouwen in alle soorten en maten, in alle bedenkbare bedrijfstakken.
Door de lage overheadkosten en korte lijnen, zowel binnen als buiten het bedrijf, kunnen wij bijzonder efficiënt werken hetgeen u terug zult vinden in de lage kosten van uw te bouwen loods.

Gedurende het bouwproces heeft u 1 vast contactpersoon binnen Bedrijfshallen.nl. Zo bent u verzekerd van een optimale communicatie en snelle service!
Ons streven is dat u zo snel mogelijk uw loods in gebruik kunt nemen en u tijdens de bouw niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Offerte loods

Wilt u een offerte ontvangen voor uw te bouwen bedrijfspand? Dan vragen wij u vriendelijk onderstaand formulier “kosten loods” in te vullen en reageren wij binnen 2 werkdagen!

Wilt u meer weten?

Heeft u de voorkeur om persoonlijk met ons in contact te komen, wij staan u graag telefonisch te woord of we komen bij u langs om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0183-745989 of via ons mailadres info@bedrijfshallen.nl. Tevens kunt u alle gegevens terugvinden op onze website www.bedrijfshallen.nl.

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?