Kosten bedrijfspand

Kosten bedrijfspand

Waarom een bedrijfspand bouwen?
Bent u ondernemer dan kan het zijn dat u op zoek bent naar een representatief bedrijfspand, bedrijfshal met kantoor, verzamelgebouw, unitbouw, productie- en of opslag hal.
Of wellicht ziet u het bouwen van een bedrijfspand als een interessante investering en wilt u particulieren de mogelijkheid geven om bij u een unit te huren/kopen voor bijvoorbeeld opslag van inboedel, hobbymateriaal of seizoensgebonden machines waarvoor men thuis geen plek heeft.

Wat zijn de kosten van het bouwen van een bedrijfspand?

Bouwen van een bedrijfspand

Er zijn zoveel dingen waar u rekening mee moet houden bij het bouwen van een bedrijfspand. Wilt u de kosten van een bedrijfspand zo scherp mogelijk houden dan is het ontzettend handig wanneer er iemand met u meedenkt die hierin gespecialiseerd is. Specialisme zorgt voor efficiënt werken, lage overheadkosten en korte lijnen zowel binnen als buiten het bedrijf, hetgeen zich weer vertaald in de uiteindelijke kosten van uw bedrijfspand!
O.K. bouw zorgt voor comfort en gemak en begeleidt het bouwtraject van A tot Z! Van ontwerp naar sleutel op de deur!

O.K. bouw houdt de kosten zo laag mogelijk!

Om de kosten van een bedrijfspand zo laag mogelijk te houden is het van belang dat er vooraf goed over het plan wordt nagedacht en wat de doeleinden van uw bedrijfspand zijn. Om een paar voorbeelden te noemen, t.w. wanneer uw bedrijfspand als doel heeft om werkzaamheden in te verrichten dan zijn belangrijke details zoals rekening houden met adequate verlichting, goede daglichttoetreding plus voldoende uitzicht geen overbodige luxe. Ook dient de bouwer bekend te zijn met brandpreventieve maatregelen. Goede bereikbaarheid voor evt. vrachtverkeer dient ook over nagedacht te worden etc. etc.
O.K. bouw denkt in alle opzichten met u mee! Goede voorbereiding is het halve werk en zo kunnen we de kosten voor uw bedrijfspand beperken.

Offerte bedrijfspand

Wilt u een offerte ontvangen voor uw te bouwen bedrijfspand? Dan vragen wij u vriendelijk onderstaand formulier “kosten bedrijfspand” in te vullen en reageren wij binnen 2 werkdagen!

Wilt u meer weten?

Heeft u de voorkeur om persoonlijk met ons in contact te komen, wij staan u graag telefonisch te woord of we komen bij u langs om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0183-448991 of via ons mailadres info@okbouw.nl. Tevens kunt u alle gegevens terugvinden op onze website www.bedrijfshallen.nl.

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?