Bedrijfspand bouwen prijs

Bedrijfspand bouwen prijs

Uw bedrijfspand is de plaats waar u uw geld verdient. Uw pand dient dan ook als visitekaartje van uw bedrijf. Reden te meer op een bedrijf in te schakelen die goed aanvoelt wat uw wensen zijn en wat u als bedrijf wilt vertegenwoordigen!

Bedrijfshallen.nl is gevestigd in Giessen en werkt landelijk, waarbij het accent ligt op Midden, Zuid- en West-Nederland. Maar ook in het overige gedeelte van Nederland zijn wij actief. Wij bouwen bedrijfspanden in alle soorten en maten, in alle bedenkbare bedrijfstakken en vertellen u graag wat de prijs is van een bedrijfspand bouwen.

Bedrijfspand bouwen

Doordat de keuze van materialen uiteindelijk ook de prijs bepaald van een bedrijfspand bouwen, is het ook handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Zo bouwen wij veelal bedrijfspanden met een stalen wandbekleding waarbij sandwichpanelen gebruikt worden met een binnen- buitendoosconstructie. Dit is een goedkope manier van bouwen maar wél met een hoge isolatiewaarde. Ook de staaldikte en dakbedekking is bij ons dikker dan wat er doorgaans wordt aangeboden waardoor er hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd wordt tegen een scherpe prijs!

Waarom Bedrijfshallen.nl?

  • Wij regelen van bouwaanvraag tot oplevering
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Scherpe prijzen
  • Snelle bouwtijd

Bel voor meer informatie Bedrijfshallen.nl b.v.: 0183-745989. Of laat onze website www.bedrijfshallen.nl u inspireren om contact met ons op te nemen.

Denkt u na bovenstaande informatie dat Bedrijfshallen.nl hét bedrijf is om u verder te helpen om een kosten plaatje voor u te kunnen maken voor het bouwen van een bedrijfspand? Dan vragen wij u vriendelijk onderstaand formulier m.b.t. bedrijfspand bouwen prijs in te vullen en u ontvangt binnen 2 werkdagen reactie van ons!

Offerte aanvragen voor bedrijfspand bouwen

Wilt u geen richtprijs ontvangen maar juist een exacte prijs toegespitst op uw specifieke wensen? Wij staan u graag telefonisch te woord voor een vrijblijvende prijs opgave en uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw wensen kenbaar te maken per mail. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0183-745989 of via ons mailadres info@bedrijfshallen.nl. Tevens kunt u alle gegevens terugvinden op onze website www.bedrijfshallen.nl.

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?