Bedrijfshallen bouwen

Bedrijfshallen bouwen

​Wilt u een nieuw onderkomen laten bouwen voor uw onderneming? En zoekt u daarom naar een betrouwbaar bouwbedrijf met kennis van zaken? Zoekt u dan niet verder. Bedrijfshallen.nl is dé bouwer van bedrijfspanden en heeft jarenlange ervaring met bedrijfshallen bouwen. Bij ons kunt u terecht voor een totaaloplossing voor de bouw van uw nieuwe bedrijfspand. U vindt bij ons alles onder één dak, van het ontwerp tot de realisatie van uw bedrijfshal. Omdat we bij Bedrijfshallen.nl alles in huis hebben hoeft u zich nergens meer druk over te maken. U kunt bedrijfshallen bouwen met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Bedrijfshallen bouwen – wat komt daar bij kijken?

Bedrijfshallen bouwen begint altijd met uw wensen, met een idee. De architect van Bedrijfshallen.nl vertaalt uw wensen naar een degelijk ontwerp dat financieel en economisch verantwoord is. Bij Bedrijfshallen.nl  bestaat ook de mogelijkheid om het ontwerp voor het bedrijfshallen bouwen aan te laten leveren door een architect die u zelf inhuurt. Bij Bedrijfshallen.nl bent u verzekerd van optimale communicatie en een snelle service doordat u een vaste contactpersoon krijgt aangewezen. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt en er een ontwerp is gemaakt voor het bedrijfshallen bouwen, wordt er een prijs afgesproken. Deze projectprijs is een vaste prijs. Gedurende het bouwproces zal deze prijs vast staan en dus niet meer veranderen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor vervelende verrassingen achteraf. Nadat er een prijs is afgesproken, gaan wij aan de slag. Dankzij korte lijnen met onder andere onderaannemers, kunnen we snel en efficiënt bouwen. Met passie, enthousiasme en liefde voor ons vak bouwen we aan een nieuw thuis voor uw bedrijf.

​Over Bedrijfshallen.nl

Bedrijfshallen.nl is opgericht door aannemingsbedrijf Fraanje en Evert van de Kamp. Samen beschikken zij over meer dan 125 jaar ervaring in de bouwbranche. Bedrijfshallen bouwen doen we dan ook vakkundig en we gebruiken onze expertise om u te adviseren en te begeleiden in het bouwproces. Naast bedrijfshallen bouwen we ook bedrijfsverzamelgebouwen, loodsen, magazijnen en showrooms. Ook voor de renovatie van bedrijfshallen kunt u bij ons terecht. We leveren altijd representatieve bedrijfspanden tegen lage bouwkosten en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We houden bij Bedrijfshallen.nl van duidelijke afspraken en eerlijke taal. Uw wensen staan bij ons voorop. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in Giessen!

Zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?